Vi besöker Halland, Åsa och Åkulla Outdoor Resort

Vi fortsätter med att hålla oss till att max åka 1-2 timmar från Nödinge. Helt klart är att vi denna vår hittat flera fina platser där vi tidigare aldrig varit. På väg ner till Åkulla så stannade vi en natt vid Åsa Camping som var liten och mysig. Vi valde att ställa oss på plats där havet var ett stenkast från bilen. Att ta sig en promenad i byn och utefter havet är att rekommendera. Om du stannar till här får du inte glömma det fantastiska bageriet aldeles vid infarten, Åsa hembageri. Här bjuds på allt man kan önska sig när det gäller godsaker.

Vi fick tips från en annan bloggare om att stanna till i Åkulla som ligger ca 15 km sydost om Ullared. Man kör vägen mot Ullared och tar sedan av vid Rolfstorp. Vackra små vägar och plötsligt dyker denna oas upp – Åkulla Outdoor Resort (namnet?) Redan när vi körde in så var det många husbilar på plats. Vi fick en fin plats med utsikt mot sjön och tog några fina promenader. Åkulla är omtalat vad gäller dess bokskogar. Andra dagen tog vi våra cyklar och begav oss till Öströö fårfarm – åh så vackert.

Vid vårt besök på fårfarmen köpte vi oss en vacker fårfäll som vi skall ha i husbilen – vad kan vara härligare än att få värme från en fårfäll. Vi cyklade sedan vidare genom kohagar och vi passerade Ästads vingård. En mycket större verksamhet än vi kunde tänka oss. Vår tur till Halland gjorde att vi fick mersmak. Helt klart är att denna vår i Coronatider, ja då tar man på sig ryggan och är ute och vandrar. Härligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close