Nu är det juni och vi besöker Marstrand

Fortsatt tar vi kortare turer och denna helg blev det Marstrand som fick visa upp sig på olika sätt. Första dagen bjöd på underbar sol och lite försommarvärme. Vi fick fint besök av vår dotter Emma med familj. Det blev ett litet ”fot”-dopp i havet. Temperaturen, ja den var nog inte så hög men känslan var härlig – snart blir det sommar.

Marstrands familjecamping var också tydliga med att man skall tänka på avstånd. Här pekade man även på att man kan minimera risker genom att använda sina egna toaletter och duschar. Ett bra tips, då har man koll. Toaletter och duschar var mycket fräscha på campingen. Att man tar emot ACSI-kortet gör att ett besök på två dagar kostar endast 400 sek.

Vi avslutade besöket med att ta en koll på ställplatserna på Marstrand. Man kan bara säga att man blir besviken på Kungälvs kommun om hur man vill visa upp sig. Tråkiga ofräscha platser. Har man inte förstått att det finns turister även på land? Inte ser platserna ut så här för segelbåtar och motorbåtar. Det skulle inte behövas så mycket för att få till en fin oas – vill man inte ha besök av husbilar??

En reaktion till “Nu är det juni och vi besöker Marstrand

  1. Vi har aldrig varit på Marstrand med FrankieBoy. Jag är från Kungälv och hängde mycket på Marstrand de 20 första åren i mitt liv. Så är mer sugen på andra platser. Och lika bra det verkar det som 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close