Hafstens Camping en plats där man bjuds på hav och vacker natur

Vi har funnit oss en härlig plats under maj månad – Hafstens Camping. Här erbjuds underbara platser, ofta i olika nivåer vilket gör att man nästan alltid får fin utsikt. Det har blivit två besök under maj. Det är tydligt att här tar man fasta på att man skall känna sig trygg i dessa tider. Att promenera i omgivningarna är härligt. Här finns vackra skogspromenader och fina vandringar kring hav och öar.

Att ha vänner som har husbil är så trevligt. Att det då också är herr och fru Krantz, ja då kan man vara säker på att det blir trevligt. Vi fick fina platser med utsikt mot Uddevalla bron. Det blev mycket utomhusaktiviteter. Att ha vänner som tycker om att ”leka” gör att man får fina och glada minnen från god samvaro.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close