Det går långsamt på autobahn

Idag, 18 september, fick vi äntligen tillgång till internet igen och kan publicera de senaste dagarnas upplevelser.

Startade tidigt. Kylig natt och morgon, bara 4 grader. Kör utefter Moseldalen som nu antagit höstfärger och är trolskt vatten med dimma över vattnet. Stannar efter en halvtimma och äter frukost i bilen. Har en fantastisk utsikt.
Sedan tråkig väg i ca 40 mil – vägarbete, vägarbete och vägarbete. Eftersom vår bil klassas som lastbil är vi hänvisade till filer och hastighet för tung trafik. Det innebär att vi mestadels kör i 80 och 60 km vilket blir ganska tradigt när man ska köra långt.
Vi har siktat in oss på en camping strax norr om Bremen och blir lite fundersamma när vi kör längre och längre ut på landsbygden. Rätt ut på vischan, under en bro där Michael får gå ut och kolla så att bilen kan köra under. ”Camping-Paradies Grüner Jäger” känns som en bondgård med gödseldoft och allt. Ganska öde men för en natt är det ok och dessutom ingick bad i poolen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close