Besök hos leverantören av vårt favoritbubbel

Efter lite vininköp på slottet fortsätter vi norrut mot ett center för regionens viner, L’Imaginarium som bland annat säljer Louis Bouillot, ett favoritvin (mousserande) för oss. Det är oerhört snygg butik och vi får hjälp av en trevlig tjej som säljer åtta flaskor till oss. Några är årgångsviner från 2008.
Kör vidare mot Liverdun och den mysiga campingen ”Les Bouches de la Moselle” och vi är tillbaka vid Mosel igen. Har kunnat konstatera att det finns få ställ- och campingplatser utefter Rhen som vi hade planerat att åka utefter från början. Eftersom vi tyckte att Moseldalen var väldigt fin valde vi att åka den vägen hem också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close