Slottscamping – Chateau de L’Epervière i Gigny sur Soâne

Kör mot slottscampingen Chateau de L’Epervière, ett helt fantastiskt ställe med en campingplats i en slottspark. Mycket större än vi trodde, säkert ett 80-tal platser. Får en jättefin plats vid Saône och tänker direkt att här vill vi stanna i två nätter och bokar ytterligare en natt. När vi varit där en stund dyker det upp små djur från floden – brasilianska råttor. De ser ut som små bävrar med råttsvans och  går omkring på gräset och äter och jag stålsätter mig för att över huvud taget vara kvar ute. Eftersom jag inte är så förtjust i djur och är rädd för nästa alla, förtar detta den fina upplevelsen.
Vi köper mat från slottets take away – boeuf bourguignon och en pizza. Gissa vem som äter vad… Vi sitter där och äter och väldigt nära oss går de brasilianska råttorna omkring och äter gräs. Plötsligt kommer en ”vanlig” råtta och går utefter floden. Jag hade suttit på helspänn och ”bevakat” hela tiden men där gick gränsen. Tappade aptiten helt och hållet och gick in och satte mig. Så äckligt!!! Bestämmer oss för att åka därifrån nästa dag. En sån besvikelse.

2 reaktioner till “Slottscamping – Chateau de L’Epervière i Gigny sur Soâne

  1. Inte konstigt att det fanns plats på campingen. Vilket är värst, råttor eller mygg? Kul att följa er, det händer något hela tiden samtidigt som det verkar vara en upplevelseresa. Ha det gott!!

    Anita och P-Å

    Gilla

  2. Förstår dig. Fy! Synd när det var så fint.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close