Cykeltur längs Mosel

Cykeltur till Bernkastel-Kues och vinfestivalen. Fortfarande väldigt varmt, 30-31 grader. Vacker cykelväg utefter Mosel, ca 3 mil fram och tillbaka. I stan säljs massor av vin och det är orkestrar överallt. Vi har med oss macka och öl som vi äter vid floden. Varmt!
Tillbaka vid husbilen pustar vi ut – det är ju så varmt. ”Jobbar” för att få igång vår blogg vilket tar sin tid. Grillningen uteblir eftersom vädret återigen växlar oerhört snabbt. Lite gråa moln, blixtar, stormvindar och sedan ösregn. Snabbt in med allt, även markisen. Fick bli pasta istället, inne i husbilen där det var 28 grader varmt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close