Resan startar!

Efter förberedelser hemma i 27 graders värme startar vi resan ner igenom Europa. Första stoppet görs i Susedalen, medhavd fika.

Använder vårt Bropass och kör över Öresundsbron mot Greve Marina, strax söder om Köpenhamn (36 mils körning idag). Underbart väder, vi tar en promenad i de vackra omgivningarna. Sitter ute länge. Sedan kommer ovädret – regn, åska och dunder. Vaknar vid 1-tiden av att kylskåpet piper. Ingen ström. Michael går ut och fixar och vi lägger oss igen. Efter en halvtimme är det åter dags – strömlöst och det går inte att fixa denna gången. Sätter kylen på gasol, det funkar inte heller. Läser instruktionsboken, googlar och trycker på knappar. Vid 3-tiden kommer Michael på hur man ska göra och vi kan äntligen gå och lägga oss igen. På morgonen kan vi konstatera att det inte är fel på våra kablar eller något i husbilen. Det visade sig att man skulle sätta i ett kort i elstoplen och det hade vi missat L. Vi lär oss nog så småningom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close